sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Dreamboard revisited

Johan on taas viimeisestä kirjoituksesta aikaa, hupsansaa.. Meinasin aloittaa tämän kirjoituksen kertomalla miten suunnattoman vihaiseksi ja surulliseksi nuo Tampereella riehuneet isänmaan epätoivot mut saa. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, etteivät ansaitse yhtään postausta. Eivät oikeastaan edes näitä muutamia sanoja. Siispä positiivisemmin mielin pikakatsaus parin vuoden takaiseen muuttolaatikoista löytyneeseen dreamboardiin! :)

Halusin oppia tankotanssia. Nykyään kuvan liike on lastenleikkiä, ohjaan tankotanssitunteja ja olen jopa esiintynyt pariinkin otteeseen yleisölle.
Check!
Halusin oppia anatomiaa. Tällä hetkellä olen opintovapaalla päivätyöstäni ja opiskelen anatomiaa ja fysiologiia hierojakoulussa. Olen siinä jopa aika hyvä.
Check! (tai vähintäänkin työn alla)
Halusin joulumarkkinoille johonkin. Vuosi sitten hörpin kuumia juomia Frankfurtin joulutorilla.
Check!
Halusin oppia joogaa ja notkeutta. 10-kerran joogakorttini on juuri päättynyt. Laji oli mukava, muttei sytyttänyt sen ihmeemmin. Kehonhuolto kotikonstein on myös tuonut liikkuvuutta ja notkeutta roppakaupalla lisää.
Sanoisin, että Check!
Halusin otattaa itsestäni valokuvia ammattilaisella. Noin 270 raakavedosta odottavat koneella lähempää tarkastelua ja valintoja.
Check!
Halusin talon. Näpyttelen tätä viestiä osittain jo remontoidun omakotitalomme keittiöstä.
Check!
Halusin kirjoittaa. No, tässähän sitä :)
Check!
Halusin perheen. Tämä kuva siirtyköön seuraavaan dreamboardiin odottamaan opiskelun päättymistä ;)
Loput kuvat ovat viittauksia matkusteluun. Viimekesäinen häämatka Italiassa oli aivan mahtava. Matkustelu taitaa kuitenkin olla sellainen ikitoive, joka ei koskaan tule valmiiksi ja hyvä niin :)

On suorastaan hämmästyttävää nähdä, miten paljon on ihan vahingossa toteuttanut haluamiaan asioita. Tulee kovin kiitollinen olo. Äkkiä uusi dreamboard tekoon, suosittelen lämpimästi kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti