torstai 8. elokuuta 2013

Koulutie häämöttää

Kyllä, niin se vaan on. Koulutie on syksyllä edessä minullakin. Siitä taitaa nyt olla suunnilleen 5 vuotta, kun vannoin pyhästi, etten koskaan enää ryhdy opiskelijaksi. Kuinkas sitten kävikään :) Tosin tällä kertaa opintojen aihe on hyvin erilainen. Viimeksi opiskelin kansainvälistä kauppaa ja markkinointia Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa, nyt suuntaan Tampereen aikuiskoulutuskeskukseen opiskelemaan hierojaksi. Opinnot keskittyvät tällä kertaa siis hyvin vahvasti ihmisen fysiologiaan ja anatomiaan, mikä (ainakin minusta) kuulostaa noin miljoona kertaa mielenkiintoisemmalta, kuin pölyiset markkinatutkimukset! Samoin odotan innolla sitä tekemällä oppimista, mikä hierojakoulussa on väistämättä edessä.

Saatiin koulusta jo kesäksi vähän kevyttä iltalukemista. Pitää opetella latinankielisiä anatomian termeja ja hiukan perehtyä ihmisen luustoon. Ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni olen tehnyt tehtävät jo ennenkuin on ihan pakko. Ja todellakin ensimmäistä kertaa elämässäni olen tehnyt itselleni ristikkotehtäviä yms sanaston opettelemiseksi ja kerrannut oppimaani moneen kertaan. Niin se kuulkaa ihminen muuttuu :D

Mökkilaiturilla maistuu jopa opiskelu

Vielä muutama elokuinen viikko vierähtää töissä, mutta 2.9. se sitten alkaa. Mahtava fiilis aloittaa opinnot, jotka ihan todella kiinnostaa. Tykkään kyllä nykyisestä päivätyöstäni, ja työyhteisöstä eritoten, mutta vaihtelu on kieltämättä tervetullutta. Pienenä salaisena (siksi kerron siitä blogissa :D) haaveena olisi perustaa kotiin hierontavastaanotto, mutta päivätyötä ei ole tarkoitus jättää. Vakaana aikomuksenani on palata koulusta suoraa takaisin toimistotuoliin naputtelemaan ja sivutyönä pyörittää kotivastaanottoa. No, käydään nyt koulu ensin ja mietitään sitten, mutta saahan sitä haaveilla :)



Ainakin mökkilaiturilla kelpasi haaveilla, kun aurinko painui mailleen. Ihanaa loppukesää kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Täällä on sulle sitten yksi joka ostaa heti jonku 50 kerran kortin ja lupaa käydä ihan joka viikko. T. LINJIS <3

    VastaaPoista